More blurts than I can imagine..

Akhirnya setelah lama loading webpage-nya, blogger terbuka juga bagi gue perdana kalinya di…….PONDOK INDAH MALL!! Setelah lama punya niatan nge-blog di PIM akhirnya terlaksana juga hehehe..

Sebenernya gue juga ga tau sih apa yang mo gue tulis untuk post yang satu ini..pengen tau aja akhirnya gue bisa ngeblog apa enggak di PIM yang selama ini udah menjadi seperti rumah kedua gue hekekekek! Sebagian besar karena gue udah lupa juga apa yang mo gue tulis berhubung tadi loading page-nya lama beut..I had to change the hotspot like..well, once sih hehe.. Tapi intinya jadi lupa mo nulis apa..

Kalo mo nulis pengalaman hari ni..jadi kayak diary.. Tapi emang Jakarta macet nian! Jalan jalan di Jakarta makin basah kok makin seret!? Gue akhirnya meneduhkan diri di PIM ini setelah di-drop ma tmen kantor yang pulangnya searah ma gue (terima kasih emak Tiara untuk tumpangannya).

To make it a worthwhile stop, I am now downloading Yahoo Messenger 9 versi Beta (laporan selengkapnya akan dipost setelah selese..or tommorow hehe), which coincidentally, signed out all my YM sessions dan berakibat gue kehilangan kontak apapun dengan dunia luar secara batere hp juga perlahan mulai meninggalkan gue.

But no worries, I have my Rise of Nations to accompany me throughout the nite and a cup of coffee for a sleepless nite hehe.

Eniwei, sekedar selayang pandang ajah gue sekarang ini sedang berada di Dailybread PIM 2, drinking a cup of Americano Regular which costs precisely 14.000 rupiahs (that’s a dollar and a couple of cents), lagi ngeliatin dua anak kecil (kemungkinan besar kakak adek) lagi lempar2an balon.. Di seberang gue adalah Kiyadon yang keliatan sepi2 aja dan main display/showcasenya udah gelap dan gak menunjukkan tanda-tanda kehidupan.. A couple just passed by me sambil rangkul2an, maybe going for the Valentine spirit! Good on ya guys!

As of me? Well, this year’s Valentine has been amazing. Although I don’t get to see my girl tonite but today has been simply nice. First things first is…….I now have a girlfriend, which is a true blessing on its own rights. And that in turn, makes me a happy and content human being. It’s just nice. Second is, I’m beginning to write quite frequently which is something that always made me happy. Sure you get quite intimidated when you don’t know which word to start your writing with, but look at me now!? “I’m as happy as Larry! However happy he is..” — taken from Eddie Izzard’s line from his show Unrepeatable.

Guess my life long dream is to become a writer. To be more specific, it’d be great to be a travel journalist ya? But that’s another post..for now, I wanna end this post with a bit of a..yeaa..

Thank you for reading this blabber of me.

Cheers! Oh and Happy Valentine’s Day for anyone who celebrates it! Wonder if my Yahoo Messenger download is done…no it’s not..c’mooooooon 15 percent away!

Alrite I’m really gonna go now. Ciao!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s